Taxi luchthaven Leuven

TAXI LUCHTHAVEN

Luchthavenvervoer naar Zaventem – Antwerpen – Oostende – Charleroi – Maastricht – Amsterdam – Parijs – Keulen –  …

U kan Taxi België contacteren voor luchthaven vervoer van eender waar in België naar Zaventem, maar ook naar andere luchthavens zoals Charleroi, Luik, Oostende, Schiphol, Dusseldorf, Keulen en andere internationale luchthavens.

Luchthaven vervoer

Ook als u terug aankomt in de luchthaven kan u gebracht worden naar uw thuis of bedrijf.

In de luchthaven wordt u opgewacht in de aankomsthal met een bordje met uw naam op. Gelieve ook steeds het aankomstuur van uw vlucht op te geven, niet het uur dat u wenst. In geval u later zult aankomen na landing, bijvoorbeeld vanwege verlies van bagage, gelieve dan steeds de chauffeur tijdig te verwittigen.

Leuven – Antwerpen – Limburg – Brussel – Oost-Vlaanderen – West-Vlaanderen

Wij werken met lokale chauffeurs die de omgeving en verkeerssituaties goed kennen, daarom zijn we vlot inzetbaar van en naar uw bestemming in België of het buitenland. U kan op ons rekenen, eender waar vanuit België: Leuven, Antwerpen, Limburg, Brussel, Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, etc.

Wagenpak – vervoer in luxe

Taxi België onderscheidt zich door kwaliteitsvervoer aan te bieden aan de scherpste prijzen. Onze ervaren en professionele chauffeurs zijn goed opgeleid en brengen u veilig en altijd stipt naar uw plaats van bestemming.

Wij rijden enkel met kwalitatieve wagens waardoor u verzekerd bent van luxe vervoer & stijl. Onze vaste luchthaven routes gaan naar luchthavens zoals Zaventem en Charleroi maar ook lange afstandsritten zoals naar Schiphol of luchthavens in Duitsland.

LUCHTHAVEN TAXI

Taxi
Taxi
Taxi

Bij vertrek van huis, het tijdstip van ophalen noteren.

Indien u op de luchthaven dient afgehaald te worden, gelieve dan het aankomstuur van de vlucht op te geven, niet het aankomstuur dat u wenst afgehaald te worden.

Duidelijk het aantal personen & bagage vermelden.